7 weekse rondreis Australië jonge kinderen (2024)

Melbourne

4 nachten

Een chique, stijlvolle stad en een smeltkroes van culturen. Bezoek kunstgaleries of ga naar de beroemde Queen Victoria Market om te genieten van lokale producten. Bezoek de hippe buitenwijk aan zee, St Kilda.

Cradle Mountain

3 nachten

Word verrast door eeuwenoud regenwoud en alpinelandschap van Cadle Mountain. Zie hoe heldere gletsjermeren worden omringd door dennenbomen en hoe ijzige bergstroompjes speels de berg af stromen. Niet voor niets behoort dit gebied tot het Tasmanian Wilderness World Heritage Area. Vanuit Cradle kunt u beginnen aan de wereldberoemde Overland Track.

Bay of Fires and St Helens

4 nachten

Wereldberoemd om zijn witte stranden, blauwe zee en een kustlijn die wordt opgesierd door oranjegekleurde rotspartijen, is de Bay of Fires een lust voor het oog. Maak een wandeling met een gids, ontdek het gebied met een 4WD of maak een cruise en spot onderweg walvissen, dolfijnen en zeehonden. Sta vroeg op en u wordt getrakteerd op een adembenemende zonsopgang.

Bicheno

3 nachten

Bewonder de populatie blauwe pinguïns die terugkeert na een dag vissen op zee. Ga duiken bij Governor Island Marine Reserve, dat bekend staat als een van de mooiste duikplekken van Australië of ervaar dit onderwatersprookje in een glass bottom boat. Wilt u een Tasmaanse Duivel bewonderen, bezoek danEast Coast Natureworld. Sluit de dag af met verse, lokaal gevangen zeevruchten in een van de restaurants.

Bruny Island

5 nachten

Ga op avontuur in de Tasmaanse wildernis. Verken Bruny Island tijdens een spectaculaire bushwalk, maak een ecocruise en zie de prachtige kustlijn, ga er met een kajak op uit of bekijk het panoramisch uitzicht over de Tasmanzee vanaf The Bruny Island Lighthouse. Spot onderweg pelsrobben, feeënpinguïns, albatrossen, wigstaartarenden en witte wallaby's. Ook is het eiland een paradijs voor fijnproevers. Geniet in lokale cafés en restaurants van ambachtelijke kaas, oesters, zeevruchten, bessen, fudge, wijn, whisky, gin en bier.

Yarra Valley

4 nachten

Geniet in deze pittoreske regio van het goede leven: de Yarra Valley produceert diverse kwaliteitswijnen. Ontdek de glooiende wijngaarden, groene tuinen en nationale parken en geniet bij de lokale wijnhuizen van de heerlijkste wijnen en afwisselende menu's. Verken de Lilydale - Warburton Rail Trail wandelend, op de fiets of te paard.

Mornington Peninsula

3 nachten

Op een steenworp afstand van de stad Melbourne ligt dit gebied dat bekend staat om zijn heerlijke wijnen. Met name de Chardonnay en Pinot Noir. U heeft de keuze uit meer dan vijftig wijnmakerijen, waar u volop kunt genieten van lokaal geproduceerde producten. Het helderblauwe zeewater leent zich uitstekend om te zwemmen of kajakken en als u geluk heeft spot u dolfijnen of zeehonden.

The Great Ocean Road

3 nachten

Meander langs de Indische Oceaan over een iconische kustroute van wel 240 kilometer lang. Laat u bij elke bocht weer verrassen door het uitzicht. Stop onderweg voor een lunch, geniet op een verlaten strand, bezoek de iconische vuurtoren bij Cape Otway, bekijk de bijzondere 12 Apostles en neem vooral de tijd om simpelweg te genieten.

The Grampians

4 nachten

Niet voor niets is The Grampians een geliefd gebied. Wandel een van de spectaculaire routes, zie prachtige watervallen, bijzondere bloemen en typisch Australische wildlife, zoals kangoeroes, koala's, emu's en allerlei exotische vogelsoorten. Spot onderweg eeuwenoude 'rockart' van de Aboriginals. Ook de iconische Pinnacle Walk en een bezoek aan Brambuk, het cultureel centrum, zijn zeker de moeite waard!

Coorong

2 nachten

Word overweldigd door de ongerepte natuur van Coorong. Geniet in en op het water van kano-, zeil- en vistochten. Bovendien kunt u hier allerlei soorten wildlife en wel 238 verschillende vogelsoorten spotten.

Kangaroo Island

4 nachten

Bezoek dit populaire eiland voor natuurliefhebbers. Met kilometers aan kustlijn, beschermde natuurgebieden en inheemse flora en fauna spot u hier pinguïns, koala's, zeeleeuwen, dolfijnen en pelikanen. Ontspan aan het strand of ga met een lokale gids mee op een ontdekkingstocht in de natuur.

Adelaide

3 nachten

Ervaar het veelzijdige Adelaide, met zijn hoogstaande restaurants, wijnproeverijen, prachtige zee, gezellige buitenwijken, winkelstraten, dierentuin en botanische tuinen. Of u nu in het hart van het centrum verblijft, ontspant aan het strand van Glenelg, de Adelaide Hills bezoekt of een bochtige bergrit maakt, in Adelaide hoeft u zich geen moment te vervelen.

Sydney

4 nachten

Raak onder de indruk van deze welbekende wereldstad. Natuurlijk wilt u bezienswaardigheden als het Oprah House en de Harbour Bridge niet missen, maar ga ook eens op ontdekking in hippe wijken als Surry Hills en Newton. Bekijk lokale creaties in de kunstgaleries van Chippendale en sluit de dag af in een van de restaurants of met een picknick in het park. Voor een frisse duik in de oceaan kunt u terecht bij Bondi Beach, Coogee of Manly.

7 weekse rondreis Australië jonge kinderen (2024)
Top Articles
Darlin » Name mit Bedeutung, Herkunft, Beliebtheit & mehr
Darlin' - Filmkritik & Bewertung | www.filmtoast.de
Antisis City/Antisis City Gym
Northern Counties Soccer Association Nj
Umbc Baseball Camp
417-990-0201
Tmf Saul's Investing Discussions
Ghosted Imdb Parents Guide
Booknet.com Contract Marriage 2
Robinhood Turbotax Discount 2023
Best Transmission Service Margate
Select The Best Reagents For The Reaction Below.
Lycoming County Docket Sheets
Whiskeytown Camera
Smokeland West Warwick
Tiraj Bòlèt Florida Soir
Dityship
Sitcoms Online Message Board
Delectable Birthday Dyes
Sport Clip Hours
Immediate Action Pathfinder
Aktuelle Fahrzeuge von Autohaus Schlögl GmbH & Co. KG in Traunreut
Identogo Brunswick Ga
Vermont Craigs List
Booknet.com Contract Marriage 2
Loves Employee Pay Stub
Abby's Caribbean Cafe
Jbf Wichita Falls
Walgreens Alma School And Dynamite
Aerocareusa Hmebillpay Com
Jenna Ortega’s Height, Age, Net Worth & Biography
Encore Atlanta Cheer Competition
LCS Saturday: Both Phillies and Astros one game from World Series
Обзор Joxi: Что это такое? Отзывы, аналоги, сайт и инструкции | APS
Jesus Revolution Showtimes Near Regal Stonecrest
No Limit Telegram Channel
Bad Business Private Server Commands
Best New England Boarding Schools
Lehpiht Shop
Hypixel Skyblock Dyes
Roto-Rooter Plumbing and Drain Service hiring General Manager in Cincinnati Metropolitan Area | LinkedIn
How Much Is Mink V3
450 Miles Away From Me
Streameast.xy2
Geology - Grand Canyon National Park (U.S. National Park Service)
Smith And Wesson Nra Instructor Discount
Fedex Passport Locations Near Me
Ts In Baton Rouge
26 Best & Fun Things to Do in Saginaw (MI)
Online TikTok Voice Generator | Accurate & Realistic
Karen Kripas Obituary
Gainswave Review Forum
Latest Posts
Article information

Author: Kareem Mueller DO

Last Updated:

Views: 6074

Rating: 4.6 / 5 (46 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kareem Mueller DO

Birthday: 1997-01-04

Address: Apt. 156 12935 Runolfsdottir Mission, Greenfort, MN 74384-6749

Phone: +16704982844747

Job: Corporate Administration Planner

Hobby: Mountain biking, Jewelry making, Stone skipping, Lacemaking, Knife making, Scrapbooking, Letterboxing

Introduction: My name is Kareem Mueller DO, I am a vivacious, super, thoughtful, excited, handsome, beautiful, combative person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.